Visszatér a tévére a High School Musical

Vágólapra másolva!
A High School Musical negyedik része már ismét tévére készül, ahol újabb rekordokat dönthet.
Vágólapra másolva!

A High School Musical eredetileg egy kábeltévés sorozat, ami csak a harmadik résszel (High School Musical 3 - Végzősök) tett egy kirándulást a mozikba, a folytatás már ismét az anyacsatornán, a Disney Channelen lesz látható.

A Disney Stúdió kedden jelentette be döntését, azzal együtt, hogy a negyedik rész premierje 2010-re várható. Miután a korábbi szereplők a harmadik filmben már elvégezték a középiskolát, az új történet, új karakterekkel indul majd.

A színészek kilétéről persze még nem lehet semmit tudni, de annyit elárult a Disney, hogy a történet középpontjában egy szerelmi háromszög áll, amely két rivális középiskola tanulói közt szövődik.

A Disney Channelnek mindenképp jót jelent a tévére való visszatérés, hisz a tinimusical második része például nézettségi rekordot döntött a kábeles műsorok körében: eredeti bemutatójára 17,24 millióan voltak kíváncsiak.

Az első két filmet több mint száz ország televíziói vették át, így összesen körülbelül 300 millió néző látta azokat - és akkor a High School Musical-hez kapcsolódó termékekről (könyvek, ruhák, játékok) még nem is beszéltünk.