Szexvonalra tévedhetnek a tévés szavazók

Vágólapra másolva!
A tengerentúli Megasztár, vagyis az American Idol szervezői nem gondoltak bele, milyen bonyodalmakkal járhat egy tizenharmadik versenyző szerepeltetése.
Vágólapra másolva!

Az énekes tehetségkutató műsor hagyományosan tizenkét versenyzővel megy, ez évben viszont még egy játékost hozzácsaptak a mezőnyhöz. Ezzel egyelőre nincs semmi baj, de lesz, amint a nézők rá is akarnak szavazni.

A voksok leadása ugyanis jórészt telefonon történik, és a műsor hűséges nézői az eddigi hét évad során megszokhatták, hogy az 1-866-436-5701-es telefonszámon, illetve ennek folytatásain (egészen 12-ig) szavazhatnak kedvenceikre. Logikus lenne tehát, hogy a tizenharmadik versenyző az 1-866-436-5713-as számot kapja.

Ez a vonal azonban nincs az American Idol tulajdonában, sőt nem is ártalmatlan helyre, hanem pont egy szexszolgálathoz vezet, ahol - a hitelkártyaszám megadása ellenében - "forró, szexéhes csajokkal" lehet beszélgetni. Ezen akár egy jót is röhöghetne az egyszeri betelefonáló, a gond csak az, hogy a műsort sok fiatalkorú is nézi - hisz akárcsak nálunk, az Egyesült Államokban is szerepel pár tinédzser a versenyzők között.

Az American Idol készítői így most azon ügyködhetnek, hogy minél egyértelműbben figyelmeztessék a nézőiket, semmiképp se hívják a 13-as számot, illetve valahogy meg kell oldaniuk a szavazási lehetőséget erre a játékosra is.