Unja már Hawaiit a Lost sztárja

Vágólapra másolva!
A Lost Jackje, vagyis Matthew Fox egyelőre nem szeretne több tévés munkát vállalni, inkább filmes karrierjét építgetné.
Vágólapra másolva!

A színész már januárban úgy nyilatkozott, megkönnyebbülés lesz számára, ha véget ér a Lost: azt ugyan elismerte, hogy sokat köszönhet a sorozatnak, viszont alig várja már azt a szabadságot, amit a show lezárása ad neki.

Fox a Digital Spynak akkor elmondta, szeretne közelebb költözni Oregonban élő családjához, amit a Lost Hawaiin zajló forgatásai nem engednek meg. Emellett azt is elárulta, a jövőben nem szeretne huzamosabb ideig egyetlen projekten dolgozni - így már sejteni lehetett, hogy nem kívánja folytatni a tévézést.

A Bang Mediának most megerősítette korábbi nyilatkozatát: egészen biztosan otthagyja a kis képernyőt, és inkább a vásznon próbál szerencsét. Elsőként a neves színészt, Steve McQueent fogja megjeleníteni egy életrajzi filmben. "Steve McQueen kibaszottul laza volt. Egy akcióhős volt, egy szűkszavú ember, aki e szerint formálta a szerepeit is" - lelkendezett Fox.

A színész egyébként már a Lost alatt is vállalt filmszerepeket: a Nyolc tanú-ban titkosügynököt játszott, aki az amerikai elnök merénylője után nyomoz, a Speed Racer - Totál turbó-ban pedig egy rejtélyes versenyzőt alakított, aki a főhőst segíti egy veszélyes autóversenyen.