Amerikai pitéből egy zűrös családba

Vágólapra másolva!
Erős szereposztással készül a Happiness Isn't Everything pilotja: az apát Richard Dreyfuss, a fiát Jason Biggs játssza.
Vágólapra másolva!

A CBS egyik sorozatesélyese a Happiness Isn't Everything című vígjáték. A produkció egy zűrös család mindennapjait mutatja be, melynek tagjai képtelenek megállni, hogy bele ne szóljanak egymás életébe.

Az így is szeretnivaló családfőt játssza Richard Dreyfuss, akit legtöbben valószínűleg A cápá-ból ismernek, miközben a Hölgyem, isten áldja című moziért Oscar-díjjal jutalmazták, és a Csendszimfóniá-ban nyújtott alakításáért is jelölték. Tévében viszonylag kevés szerepet vállal, legutóbb az Óz, a csodák csodája modern feldolgozásában, a Tin Man-ben láthattuk - ami azért vicces, mert annak idején szerepelt a hétköznapi bádogosokról szóló Bádogemberek-ben is.

Dreyfuss egyik fiát, egy nem kevésbé ismert, ám koránál fogva jóval kevesebbet bizonyított színész, Jason Biggs játssza, aki az Amerikai pite (és annak pár folytatása) főszereplőjeként vált népszerűvé. Kicsit komolyabb szerepet kapott Woody Allen egyik filmjében, a Csak az a szex-ben, tévében csak pár vendégszerepben, például a Frasier és a Will és Grace egy-egy epizódjában láthattuk az Amerikai pite után.

A Happiness Isn't Everything-ben Biggs karakterének testvérét Ben Schwartz fogja alakítani, a többi szereplőről egyelőre nincs hír.