Drew Barrymore mellényúlt

Vágólapra másolva!
A Boston Herald éles nyelvű kritikusa szerint Drew Barrymore alaposan mellényúlt új show-jával, a Tough Love-val.
Vágólapra másolva!

Bár a színésznő maga nem szerepel a realityben, az ő produkciós cége készítette, így az ő arcával, illetve legújabb filmjével reklámozzák. A Tough Love egy a VH1 nyakló nélkül születő valóságshow-i közül, mely arra épít, hogy rendbe tegyen pár nőt, aki a szerelmi életét tekintve gondokkal küszködik.

Nem is csoda egyébként, hisz - mint arra a Boston Herald szerzője, Mark A. Perigard felhívja a figyelmet - a felvonultatott nyolc nő közül egyik sem teljesen normális, legalábbis furán viszonyul a férfiakhoz. A 22 éves Jacklyn például mindenkihez hozzá akar menni az első randi után, az öt évvel idősebb Taylor pedig még egy napot sem dolgozott az életében, inkább arra a (lehetőleg kőgazdag) pasira vár, aki majd eltartja.

Akadnak persze némileg egyszerűbb esetek is a lányok között, hisz van olyan, aki "csak" keménységével riasztja el a férfiakat. De semmi ok az aggodalomra, hisz azért van a műsor házigazdája, Steven Ward, hogy tanácsaival kicsit helyrerázza a szereplők gondolkodásmódját. Azon, mondjuk, szintén lehet vitatkozni, hogy módszerei mennyire működnek: az első számú szabály szerinte az, hogy "soha ne légy furcsa".

Szóval egy újabb népbutító valóságshow-val van dolgunk - kár, pedig Barrymore cége készített már értelmesebb műsort is a VH1-nak. A Clash of the Music Videos-ban két mai zenekarnak kellett előadnia ugyanazt a nyolcvanas évekbeli számot, úgy, hogy a feldolgozást minden esetben a dal eredeti szerzői zsűrizték.