Elvesztett pár évet a Jericho hőse

Vágólapra másolva!
Skeet Ulrich a CBS-nek készülő, Back című pilotban szerepel: amennyiben bíztatóan teszi ezt, és a sztori is megkapó, sorozat lesz belőle.
Vágólapra másolva!

Javában tart a pilotszezon az USA tévés piacán, két hónap múlva pedig eldől, hogy mely ígéretes forgatókönyvre épült pilot váltotta be a reményeket, mely kap őszre megrendelést. A sajnálatosan korán búcsúzó Jericho főszereplője, Skeet Ulrich is ott toporog a rajtnál, egy Back című projekttel.

A színész ebben egy olyan férfit alakít, aki 2001 szeptember 11-én nyomtalanul eltűnt, senki nem látta azóta, ám váratlanul betoppan, a halálát már elkönyvelő családtagok pedig döbbenten fogadják. Karakterének újra kell építenie emberi kapcsolatait, el kell fogadnia létét egy erősen megváltozott világban, miközben ki kell nyomoznia, miért is tűnt el akkor, mi történt vele az évek alatt.

Első hallásra a Lost-féle titkokat kedvelők kedvence lehet, de a sztori, a múltjáról semmit, vagy szinte semmit nem tudó emberről ott volt már a Kyle, a rejtélyes idegen-ben vagy a John Doe, a múlt nélküli ember-ben, hogy csak a közelmúltba menjünk vissza. A történetben, a szinopszis alapján egy évad van - főleg, hogy a Jericho úgy kapott szűk másfél évadot, hogy sokkal ígéretesebb volt.