Vágó elbúcsúzott az RTL-től

2009.03.18. 16:27

Hiába volt saját szobája, műsort nemigen kapott mostanában. Vágó István a Reggeli-ben búcsúzott.

"Most a tervezés korszakát élem. Mindig, mikor van esély arra, hogy újdonságot lehet csinálni, azt nagyon szeretem" - mondta a közel tíz év után távozó műsorvezető a Reggeli-ben, aki szerint egy évtized mindenki életében sok idő. Az [origo]-nak pár napja elmondta, hogy volt megkeresés a TV2 részéről, de mellette még három másik csatorna is hívja.

"Régen volt: tíz éve még nem is ebben az épületben dolgoztunk. A hihetetlen profizmus fogott meg akkor, nagy szeretettel fogadtak. Kaptam saját szobát, ez privilégium volt. Még káros szenvedélyemnek is hódolhattam ott, nekem megengedték a cigarettázást" - vallotta.

A Legyen ön is milliomos!-ról elmondta, hogy mindig a játékostól függött, hogyan alakul a műsor. "Voltak egészen tehetséges játékosok, akik tragikusan fejezték be a műsort, mert nem vállalták az utolsó kérdést. Aztán voltak különös emberek, akik nem szólaltak meg" - emlékezett.

Szerinte korona az egész pályán, hogy az erre a formátumra épülő film nyolc Oscar-díjat nyert, és örült neki, hogy erről faggatták újságírók, holott neki köze nem volt hozzá. A jelenlegi tévés kínálatból leginkább Az ország tesztje-szerű, igazán nagyszabású műsorok hiányoznak a csatornától távozó Vágónak.

KAPCSOLÓDÓ CIKK