Eddig bejött a TV2 húzása

Vágólapra másolva!
Joshi Bharat az idősebbeknél népszerűbb, de a Mr. és Mrs. nézettségét a fiatalok javítják. Jól megy a héten a Jóban Rosszban is, célcsoportban és teljes lakosságnál is verte a Fókusz-t.
Vágólapra másolva!

Általában az RTL nyeri a hétköznapokat, de tegnap főműsoridőben a teljes lakosságnál a TV2 28,9 százalékos közönségarányával megverte 28,2 százalékot jegyző riválisát, és a 18-49-es korosztályban is győzött. A teljes napot is elvitte a TV2, a teljes lakosságnál könnyebben, a 18-49-es korosztályban pedig 1,4 százalékponttal.

Joshi Bharat ugyan jócskán lemaradt a 18-49-es korosztályban a Mónika-show-tól, de a teljes lakosságnál közel hét százalékpontot vert riválisára. A Mr. és Mrs. - A sztárpárshow jól megy, bár a teljes lakosságnál valamivel kevesebbet ért el A Széf-nél (TV2 30,6%, RTL 30,9%), de a kereskedelmi célcsoportban 34,9 százalékos közönségarányt ért el, miközben az RTL 26,8 százalékot jegyzett. Később a Jóban Rosszban ismét győzött a Fókusz-szal szemben, a fiataloknál és az időseknél.

Doktor House új évaddal startolt, és nagyon simán nyert, a teljes lakosságnál és a fiatal nézőknél egyaránt. Gyenge láncszem a struktúrában a Hal a tortán, mely nem bír a Barátok közt-tel.