Újabb csinos nő láthat ufót

2009.03.24. 15:05

Lourdes Benedicto is szerepel a sci-fi hívei által talán legjobban várt sorozat pilotjában, a V-ben.

Lourdes Benedicto, aki öt Vészhelyzet-epizódban domborított, hét részt kapott a Dawson és a haverok-ban, tizenegy epizódban volt látható a 24-ben, ezúttal a sci-fi felé fordul. A színésznő, aki a fentiek mellett játszott még a Gyilkos számok-ban és a Kilenc túsz-ban (utóbbiban végig), most a V című pilothoz írt alá.

A tudományos-fantasztikus sorozatterv kapcsán Elizabeth Mitchell (Juliet Burke - Lost) nevét is emlegetik, aki ügynököt alakít majd. A V eredetileg egy 1983-as minisorozat volt (annyira mini, hogy két részből állt), Kenneth Johnson tollából. Nagy vonalakban arról szólt, hogy óriási űrhajók érkeznek a Földre, némán lebegnek a nagyobb városok fölött, majd embernek kinéző lények szállnak ki - akik valójában alakváltó hüllőként jöttek, és természetesen szó sincs barátságos szándékról.

A siker után 1984-ben egy háromrészes minisorozat született, The Final Battle alcímmel, eztán pedig egy 19 részes széria tapadt még rá. Mivel nagy tábora volt, videojáték, könyvek, képregények is készültek a V-híveknek.

KAPCSOLÓDÓ CIKK