A legszexibb anyukák a tévéből

Vágólapra másolva!
A TV Squad összeszedte azokat az anyukákat, akik a fiatalabb sorozatnézőket is felizgathatják.
Vágólapra másolva!

Arra alapozva, hogy MILF-címkével külön szexoldalakat szentelnek érettebb nőknek, akik a fiatalabb fiúkat szeretik, a TV Squad összeállította tízes toplistáját a sorozatokban szereplő legszexibb, legizgatóbb nőkről - akiknek mellesleg egy vagy több gyerekük is van a történet szerint.

Az első helyre a Péntek esti fények Tamije került, akit Connie Britton játszik: az indoklás szerint azért, mert nemcsak jól néz ki, de okos és erős nő is, jó anya és jó feleség. Őt követi Catherine a Helyszínelők-ből (akit szintén nem lehet butának vagy gyengének mondani), és a dobogóra felfért még a Grace klinika Izzie-je, vagyis Katherine Heigl.

Meglepetés a listán az ötödik helyen feszítő Marge Simpson (aki ugye egy rajzfilmből, a Simpson család-ból került ide) és Joy Darville, akit meg A nevem Earl-ből ismerünk, de állandó rágózásával, szörnyű frizuráival és bunkó viselkedésével egyláltalán nem mondanánk vonzónak.

Személyes favoritunk, a Spangli Nancyje (Mary-Louise Parker) "csak" a hatodik helyet kaparintotta meg, és mi talán a listát záró Gabrielle Solist is előrébb tettük volna, de ez már ízlés dolga. A teljes lista, képekkel együtt megtekinthető itt.

Kik a legszebb magyar, tévés anyák? Írja meg nekünk!