Charlie angyala a képernyőn küzd a rákkal

Vágólapra másolva!
Farrah Fawcett dokumentumfilmet forgatott a rák elleni küzdelméről, amit az NBC küld adásba.
Vágólapra másolva!

Farrah Fawcettet a tévénézők leginkább a hetvenes évek klasszikus sorozatából, a Charlie angyalai-ból ismerhetik, de a színésznő később is vállalt kisebb-nagyobb tévés vendégszerepeket, például az Ally McBeal-ben vagy a Kerge város-ban.

Fawcettnél 2006-ban diagnosztizáltak rákot, és operációja után ugyan gyógyultnak nyilvánították, de betegsége sajnos kiújult. A színésznő ezután alternatív gyógymódokkal kezdett el küzdeni a rák ellen, Cher tanácsára például Németországba utazott, ahol kísérleti kezelésen vett részt.

Küzdelmeit, lelki gyötrődését a nézők is megismerhetik, Fawcett ugyanis amolyan videónaplót forgatott élete utóbbi pár évéről - a kamerát olykor ő, olykor régi szerelme, Ryan O'Neal kezelte. A filmben olyan kemény pillanatok is feltárulnak, mint egy-egy sikertelen kezelés utáni csalódás vagy épp a lesifotósokkal való találkozás.

Miután hónapokig vándorolt az amerikai tévécsatornák között, az elkészült anyagot az NBC vette meg, amely A Wing and a Prayer címmel küldi adásba - a vetítési időpontról, illetve a dokumentumfilm hosszáról egyelőre nincs hír.