Vágólapra másolva!
Johnny Depp elvállalt egy vendégszerepet a SpongyaBob Kockanadrág című rajzfilmsorozatban.
Vágólapra másolva!

Saját gyermekei biztosan örültek Johnny Depp döntésének, de talán más ifjú nézők is szívesen hallják a színészt a SpongyaBob Kockanadrág-ban. Depp egy nagymenő szörfösnek, Jack Kahuna Lagunának kölcsönzi a hangját egy különleges epizódban.

Az amerikai Nickelodeonon április 17-én lesz látható a SpongeBob vs. The Big One című rész, amely - több másikkal együtt - a sorozat tizedik évfordulóját ünnepli. A történet szerint SpongyaBobot és barátait otthonuktól távol sodorja egy óriási hullám, és csak úgy tudnak visszajutni, ha megtanulnak szörfözni - itt jön a képbe Depp karaktere.

A színész számára egyébként nem újdonság a rajzfilmes szinkron, pár éve a Texas királyai (King of the Hill) egyik epizódjához adta a hangját. Ettől eltekintve kevés tévés megjelenést vállal, egyetlen rendszeres szerepe a 21 Jump Street-ben volt, még a nyolcvanas évek végén.

A SpongyaBob Kockanadrág-ban sem Depp az első sztárvendég, a SpongyaBob - A mozifilm például olyan színészek közreműködésével készült, mint Scarlett Johansson, Alec Baldwin vagy David Hasselhoff, de a sorozatban is hallhattuk már többek között David Bowie-t, Mark Hamillt, Dennis Quiadet és a Panterát.