Új szerepben a Smallville szépsége

Vágólapra másolva!
A Smallville Supergirlje, Laura Vandervoort egy sci-fi pilotban kapott szerepet, partnere a Dollhouse-os Tahmoh Penikett lesz. 
Vágólapra másolva!

Laura Vandervoort a Smallville hetedik évadjában tűnt fel, itt a főszereplő Clark Kent, vagyis Superman unokatestvérét, Karát játssza, aki szintén különleges képességekkel bír. A színésznő most egy másik fantasztikus történetben, a Riverworld-ben kapott szerepet, ahol a Battlestar Galactica Helója, a mostanában a Dollhouse-ban látott Tahmoh Penikett lesz a partnere.

A reménybeli sorozat Philip José Farmer Riverworld-regényei alapján készül: a történet középpontjában egy fotóriporter áll, aki átkerül egy rejtélyes világba, melynek a valaha élt összes ember a lakója. Itt természetesen számos történelmi személyiség is feltűnik, de őket nem lehet majd elsőre felismerni.

A pilotot az újabban SyFy néven futó Sci Fi Channel készíti, a Fantom-képregények tévés adaptációjával párhuzamosan. Ennek címszerepére is nemrég találták meg a megfelelő színészt Ryan Carnes személyében, aki a Született feleségek-ben Andrew barátját, Justint játszotta, később pedig olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Miami helyszínelők vagy a Nem ér a nevem.