Vágólapra másolva!
Doktor House egyik munkatársa a Fehér Házban kapott állást, ezentúl Barack Obamának fog dolgozni.
Vágólapra másolva!

A Doktor House csapatának indiai tagja, a Kutnert játszó Kal Penn otthagyta a sorozatot, a színészi munka helyett ugyanis másik állást talált magának - méghozzá a Fehér Házban. A széria címe és az intézmény eredeti elnevezése (White House) közötti hasonlóság persze számos szóviccet ihletett az angol nyelvű lapokban.

Penn - sok más színészhez, ismert emberhez hasonlóan - annak idején a választási kampányból is kivette a részét, ekkor ismerkedett meg Obamával és csapatával, és az Entertainment Weeklynek adott interjúja szerint lenyűgözte őt az ott folyó munka.

Tulajdonképpen most sem fog mást csinálni, mint amit a kampány ideje alatt tett: a Közkapcsolati Iroda munkatársaként fog dolgozni, vagyis a lakossággal és különféle szervezetekkel tartja a kapcsolatot. "Tulajdonképpen mi vagyunk a Fehér Ház előszobája" - mondta Penn új csapatáról.

A Doktor House-ban Penn egyébként 2007 óta játszott (az amerikai nézők a hétfői részben láthatták utoljára), előtte a 24 négy epizódjában szerepelt. A kétezres évek elején olyan sorozatokban tűnt fel egy-egy rész erejéig, mint a Buffy, a vámpírok réme, a Kerge város vagy a Vészhelyzet.