Egy ismerős nő kés alatt

Vágólapra másolva!
A Kés/Alatt-ban megjelenik Kimber anyja, akit egy ismert színésznő alakít - kiderül, az expornós lány kitől örökölte külsejét.
Vágólapra másolva!

A saját magáról guminőt mintázó Kimber (Kelly Carlson) anyját Brandie-nek hívják: a történet szerint Wisconsinból érkezik lányához autókereskedő barátjával, akivel amolyan se-vele-se-nélküle kapcsolatban élnek.

Az anyukát Melanie Griffith fogja játszani, akit Antonio Banderas feleségeként, illetve a Madarak főszereplője, Tippi Hendren lányaként is ismerhetünk, de saját jogon is híressé tudott válni. A nyolcvanas években olyan filmekben játszott, mint az Alibi test, a Viharos hétfő vagy a Dolgozó lány, melyért Oscar-díjra is jelölték.

Griffith több tévés vendégszerepben feltűnt már, olyan klasszikusokban is, mint a Starsky és Hutch vagy a Miami Vice, újabban pedig a Viva Laughlin két epizódját vállalta el. Komolyabb szerepben a Twins című sorozatban láthattuk, itt tizennyolc részt készített.

A Kés/Alatt-ban a hatodik évad végén és/vagy a hetedik évad elején fog megjelenni, így valószínűleg csak 2010-ben kapcsolódik be a történetbe. A hatodik szezonban legalább még egy nagyság fog vendégszerepelni: ő Vanessa Redgrave, aki az Oscartól a Tonyig minden lehetséges színészi díjat begyűjtött már.