Hasselhoff kórházba került

Vágólapra másolva!
David Hasselhoff egyre makacsabbul pusztítja magát: szombaton ismét alkoholmérgezéssel került kórházba.
Vágólapra másolva!

A Knight Rider és a Baywatch egykori sztárja pár éve az America's Got Talent zsűritagjaként tért vissza a képernyőre. Látszólag jó bőrben van, de alkoholproblémájával régóta nem tud mit kezdeni, az utóbbi pár évben többször is kórházba szállították emiatt.

Szombaton Hasselhoff eszméletlenre itta magát a lakásában, és amikor tizenhat éves lánya, Hayley rátalált, állítólag már alig lélegzett. A lány azonnal hívta a közelben lakó édesanyját, Pamela Bachot, aki aztán kórházba szálította az egykor szebb napokat látott színészt.

A The Insider tudósítása szerint Hasselhoff véralkoholszintje .39 volt, ami igen szép teljesítménynek tűnik, ha figyelembe vesszük, hogy Kaliforniában .08-tól büntethetik meg az embert ittas vezetésért. Mindenesetre a színész már jól van, szóvivője szerint vasárnap a nyolcvanadik születésnapját ünneplő apjával vacsorázott.

Hasselhoff ügyvédje szerint a színész alkoholizmusának a volt feleség, Pamela Bach az oka, aki ráadásul rendre kiteregeti a szennyest a médiának. Ehhez képest most is ő szállította kórházba Hasselhoffot, és a barátok állítása szerint hajnali négyig ült az ágya mellett.