Megvan a Jetix-énekverseny győztese

Vágólapra másolva!
A nyertes egy 16 éves, Újfehértóról érkezett lány lett: Némethy Brigitta korábban a miskolci válogatás legjobbja volt.
Vágólapra másolva!

Áprilisban a Jetix csapata és a zsűritagok öt városban (Győr, Pécs, Szeged, Miskolc, Budapest) tartottak válogatást, hogy megtalálják városonként azt az egy-egy, 7 és 16 év közötti gyerekeket, akik a döntőn bemutatkozhattak a nagyközönségnek. Róluk a Jetix egy önálló műsort készít, egy gyerek pedig elkészítheti saját demóját is.

Forrás: [origo]

Rajongói buszok is érkeztek, minden nyertes városába a Jetix leküldött egy-egy 45-50 férőhelyes járgányt, hogy a családtagok, rokonok, barátok is élőben szoríthassanak a döntősökért. A döntő a Cinema City Aréna területén volt, a gyerekeknek a felkészülésben tinikedvencek segítették: Erik a No Thanxből, Rita a Zanzibarból, Kovácsovics Fruzsina, Dósa Matyi vagy Alexandra - közös produkcióként pedig minden gyerek duettet énekelhetett egyikükkel. A zsűriben Zoltán Erika, a Megasztár-os Széles Iza, Orbán Tamás, Császár Előd ültek.

Forrás: [origo]

Közös számmal is fellépett mind az öt kis énekes, elénekelték Hannah Montana Let's get crazy számát. A duettek és az egyéni produkciók után a műsorvezető (Csifó Dorina, a Barátok közt-ből) a színpadra hívta a döntősöket, a nyertes Némethy Brigitta, 16 éves, Újfehértóról érkezett lány lett, aki korábban a miskolci válogatás legjobbja is volt - ő látható az utolsó képen, Dósa Matyival.

Forrás: [origo]