Vágólapra másolva!
Gyakorlatilag minden jelentősebb szereplő otthagyta a Dokik-at, ami a sorozat végét is jelentheti.
Vágólapra másolva!

Mit kezdjenek egy szitkommal szereplők nélkül? - erre a kérdésre a logikus válasz az lenne, hogy azonnal fejezzék be. Az ABC korábban sorozatzáróként is hirdette a Dokik nyolcadik évadját, most mégis fontolgatja, hogy megrendeli a kilencediket: ebben az esetben viszont teljesen új karaktereket kellene bevezetnie, ami bizonyára sok néző gyomrát megfeküdné.

Az orvosi vígjátéksorozat főhőse, a J. D.-t játszó (és a történeteket narráló) Zach Braff ugyanis távozik a produkciótól, mert a jövőben inkább játékfilmes karrierjére szeretne összpontosítani. Más-más okból, de Donald Faison (Turk), John C. McGinley (Dr. Cox), Neil Flynn (a J. D.-t szívató gondnok), Sarah Chalke (Elliot) és Judy Reyes (Carla) is bejelentette, hogy otthagyja a szériát.

Forrás: [origo]

Hétből hat lelép

Humorforrásként így gyakorlatilag csak dr. Kelso és a kórházi ügyvéd, Ted figurája maradna a történetben, akikre meg nem biztos, hogy érdemes egy komplett sorozatot építeni. Főleg úgy, hogy a Dokik már eléggé kifutotta magát, a hetedik évad után véget is akartak neki vetni, csak épp az ABC átvette az NBC-től, és újjáélesztette.

A lehetséges vég előtt azonban még ígérnek egy-két fordulatot a készítők: emlékezetes lehet J. D. búcsúja a kórháztól és köszönetnyilvánítása dr. Cox felé, az ádáz rajongók pedig azt is megtudhatják végre, hogy mi az igazi neve a gondnoknak.