Második esély az RTL Klubnál

Vágólapra másolva!
A Második esély amerikai sorozat, de a latin-amerikai országok televíziós exportcikkének számító telenovellák világát kedvelőknél lehet befutó.
Vágólapra másolva!

Az RTL új, délutáni sorozata kedden rajtol. A Tierra de pasiones-ről van szó, mely a magyar keresztségben furfangosan a Második esély címet kapta. "A szövevényes történet egy csodálatos völgyben játszódik. Az intrikák kereszttüzében talál egymásra a gyönyörű és öntudatos Valeria San Román és a neves könyvkiadó, Francisco Contreras. Valeriának, a San Román birtok örökösének komoly kihívásokkal kell szembenéznie. Apja, Chema semmitől sem riad vissza, hogy a hazugsággal és a felesége erőszakos halálával szerzett vagyonát egyedül élvezhesse. Valeria is veszélyt jelent rá, ezért újabb galád tervet eszel ki, melyből nem felejti ki Belindát, Valeria eltitkolt lányát sem" - áll a leírásban, amiből kitűnik, hogy minden olyan elemmel találkozhat a néző (örökség, féltékenység, szerelem, eltitkolt gyermek), melyek jellemzően sajátjai a dél- és közép-amerikai telenovelláknak.

A szereplők közt ott találjuk a képen is látható Gabriela Spanicot (Paula és Paulina, Szeretni bolondulásig, A betolakodó), Saúl Lisazo is több telenovellában szerepelt, Katherine Siachoque pedig mostanság is feltűnik például a Cool tévén futó Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom!-ban. 172 rész készült a sorozatból.