Rajongók mentenének meg egy kinyírt sorozatot

Vágólapra másolva!
Most A nevem Earl hívei fognak össze, hátha túlélheti a sorozat az első kaszát.
Vágólapra másolva!

A négy évadot megélt A nevem Earl, mely itthon a Comedy Centralon fut, kinn az NBC csatornától függött, ott pedig pár napja bejelentették, hogy nem kérnek folytatást belőle. Mivel a Chuck című komédiasorozat ugyanazon tévén folytatást kapott, a hívek nyomására most a Twitteren szerveződnek Earl hívei, hátha visszatérhet bajszos hősük a képernyőre.

A nyomásgyakorlásra nem sok hatásos eszköze van az interneten villámgyorsan szerveződő ellenállóknak, és a siker sem valószínű, hiszen itt - nem úgy, mint a Chuck esetében - már kimondták a halálos ítéletet, s nehéz visszaforgatni az eseményeket. A stáb szétszéled, új munkát keres, hasonlóan a színészek is: most indul rengeteg új (már elfogadott pilottal bíró) sorozat forgatása. Némi esély azonban még van, a tévés blogok szerint, ha a FOX vagy az ABC átveszi a szériát.

Most a Médium-mal megtörtént ez, de ritkán vesznek át egymástól a nagy amerikai csatornák máshol elkaszált sorozatokat. A feltámadás is ritka, noha a közelmúltban a rajongói nyomás egy fél évadra felélesztette a Jerichó-t. Itthon sorozattal nem történt ilyen, csak a TV2 által hanyagolt Beugró túlélése miatt indult netes petíció: a produkció végül az MTV-re és ismétlésben a Comedyre vándorolt.