Vágót parodizálják a Kalandra Falban

Vágólapra másolva!
Az RTL Klubtól már eligazolt Vágó Istvánt karikírozzák a mai Kalandra fal-ban.
Vágólapra másolva!

Vadon János és Sebestyén Balázs, a Kalandra fal két műsorvezetője a mai adásban Vágó Istvánnak öltözve vezeti a vetélkedőt, ami azért érdekes, mert a Legyen Ön is milliomos! korábbi gazdája már idén március óta nem tartozik a csatornához - sőt, a nem megerősített hírek szerint épp a riválisnál fog feltűnni ősszel egy új gameshow-val.

Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója mondta egy - [origo]-nak adott - interjúban, hogy azt hitte, hogy lassan vége a csatornák közti vándorlásnak, de úgy tűnik, hogy Vágó István a TV2-höz megy. "Nem mondja, de fogadnék arra, hogy így lesz. Tisztelem őt, fontos személy a magyar televíziózásban, de nem kaphat mindenki mindig képernyőt. Vannak dolgosabb és nyugalmasabb periódusok mindenkinél. Vágó nem azért ment el, hogy sehová ne menjen, annál jobban ismerem őt: biztosan úgy érezte, volt jobb ajánlata annál, amit tőlünk kapott. De nem felmondás volt, csak lejárt a hosszú távú szerződése, és nem újítottuk meg. Több terv volt az asztalon, de a konkurencia biztos jobbat mondott."

Forrás: [origo]

Mivel nem tűnik elegáns húzásnak, hogy egy távozott személyen élcelődön a csatorna (Vágó nem tudott róla, hogy ilyet forgattak), megkérdeztük az RTL-t, hogy látják a műsorkészítők. Úgy vélik, a koncepció teljesen baráti volt, az adás témája - kvíz - miatt támadt az ötlet, hogy megszemélyesítik a kvízmestert. "Az igaz, hogy a műsorvezetők Istvánnak szólították egymást, de csupán kikarikírozásként, semmiképpen sem rosszindulatból. Minden adás geggel indul és valamilyen téma köré van felépítve, most is ez történt. Különböző kvízfalakat kellett megoldaniuk a sztároknak, és nem lesz bántó poén" - válaszolták a sajtóosztályon.

Fotó: RTL Sajtóklub/Bársony Bence