Aki nem lenne Angelina Jolie

2009.05.26. 19:44

A Lost szépsége, Evangeline Lilly nem óhajt mozisztár lenni.

Sorozathívők köreiben Evangeline Lilly, a Lost Kate-je van akkora sztár, mint Angelina Jolie, de utóbbi természetesen ismertebb név világszerte, filmjei, házassága, gyerekvállalása és jótékonysági aktivitása miatt. A Lost szépsége a Women's Health-ben arról vallott, hogy őt is megkörnyékezték producerek, hogy igazi mozicsillagot faragjanak belőle, de ő nemet mondott az ajánlatokra. Mint elmondta, nem akar az új Angelina Jolie lenni, noha tiszteli őt jótékonykodása miatt. Azt csak mi jegyezzük meg csendben, hogy míg élő szerződés köti a Lost-hoz, azaz még egy évadra, addig bajosan tudna magának több hónapot szakítani egy filmre.

Forrás: [origo]

A színésznő, aki a nők közt az egyértelmű főszereplőt, Kate Austent alakítja a Lost-ban, már várja, hogy 2010-ben véget érjen a sorozat, mivel számára a színészkedés nem szent elhivatottság, hanem másodrendű dolog. Mint korábban elmondta, hobbijainak akar élni utána egy darabig - nem kizárva, hogy visszatér majd a kamerák elé.

Az általunk a tavalyi év 10 legszebb, tévében látott nője közé beválasztott Lilly kifejezetten a gondolkodóbb, érzőbb hírességek közül való: a hawaii forgatási évek előtt kampányolt emberi jogokért, misszionáriusokkal élt a Fülöp-szigeteken, jótékonykodott. A humanitárius tevékenység mellett írással is foglalkozna, eddig is sokat alkotott, meg is jelentetné írásait. Lost-képek itt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK