Az NCIS és a Mentalista újabb sikere

Vágólapra másolva!
A television.aol.com megszavaztatta olvasóit a 2008-2009-es tévés idény vége felé közeledve. Bő 224 ezer szavazat alapján az NCIS az év drámája.
Vágólapra másolva!

A honlap olvasóinak 45 százaléka vélte úgy, hogy a drámai sorozatoknál az NCIS volt a legerősebb, megelőzvén a 24 százalékot elért Mentalistá-t. ebben a mezőnyben House csak 10 százalékot kapart össze, a Dr. Csont vagy a Lost még ennyit sem. A komédiáknál a Két pasi - meg egy kicsi nyert nagy fölénnyel, 46 százalékkal, az Office és az Így jártam anyátokkal nyomasztóan lemaradt a rokonszenvszavazatok tekintetében.

224 ezer szavazó 30 százaléka vélte úgy, hogy a Dancing With the Stars (A Szombat Esti Láz kinti megfelelője) volt a legélvezetesebb reality, jobb, mint az American Idol. Az itthon az AXN-en futó Amazing Race és a Survivor 12 és 11 százalékot szedett össze.

Az új sorozatoknál messze a Mentalista nyert, legyőzvén a Rejtély-t, a leggyalázatosabbnak pedig a Kath and Kim-et találták a nézők, de nem voltak elragadtatva az új Knight Rider-től vagy az In The Motherhood-tól sem.