Elmaradt premier az RTL Klubon

Vágólapra másolva!
Nem lesz Chuck jövő héten, a csatorna nem akarja ellőni késő este.
Vágólapra másolva!

A Chuck című sorozat jövő kedden este, az amúgy igen jó nézettséggel rendelkező A mentalista után kezdett volna az RTL Klubon, jóval tíz után, de eltűnt a tévéműsorból, nyomtalanul, akárcsak az egy héttel későbbi epizód - és a Gyilkos elmék jelent meg abban a sávban. Úgy tűnik azonban, hogy a vicces, kémes akcióvígjátéktól, mely 2007 óta van a képernyőn az USA-ban, többet vár a csatorna, így jobb sávba kerül majd hamarosan.

"Egy kiemeltebb helyet szánunk neki, mert a nemzetközi tapasztalatok szerint jó esélye van a sikerre. Éppen a múlt héten derült ki, hogy Amerikában folytatják a sorozatot ősszel az NBC-n. Tehát mi is a legjobb helyet kívánjuk neki biztosítani, hogy a legtöbben lássák" - válaszolta kérdésünkre Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója.

A főszereplő Zachary Levy alakítja Chuck Bartowskit (eddigi 35 epizódban), aki egy viszonylag link pali, ám egy véletlen folytán letöltődik agyába rengeteg titkosszolgálati információ, rögvest igen fontos lesz a CIA-nek és másoknak, ügynököt is csinálnak belőle, ami számos vicces helyzetet eredményez.