A Szökésnek vége, az ügynök átigazol

Vágólapra másolva!
Három új szereplővel, köztük A szökés-ből ismert William Fichtnerrel bővült a Törtetők stábja.
Vágólapra másolva!

Az HBO Hollywoodot kifigurázó sorozata, a Törtetők három viszonylag ismert arcot is bevadászott az új évadhoz. Az egyikük A szökés Mahone ügynökét játszó William Fichtner, aki itt egy tévéproducert fog alakítani: karakterének még a kilencvenes években volt egy tinisorozata, aminek a remake-jét az egyik ifjú "titánnal", Dramával akarja elkészíteni.

Fichtner másik komolyabb tévés munkája volt a Rejtélyek városa, egy-egy epizód erejéig pedig láthattuk például a Baywatch-ban és Az elnök emberei-ben is. Ezenkívül olyan filmek kötődnek a nevéhez, mint a Strange Days - A halál napja, az Armageddon, a Mr. és Mrs. Smith vagy az Ütközések.

A színész mellett nemsokára a Törtetők-ben láthatjuk Matt Letschert (Joey, Eli Stone, Testvérek) is, aki a történet szerint Drama tévésorozatot felügyeli egy arrogáns stúdióvezető személyében. A harmadik friss név a csapatban Scott Caan, vagyis Turk az Ocean's Eleven-ből és folytatásaiból.

A Törtetők júliusban már a hatodik évadját kezdi az Egyesült Államokban, itthon az HBO mellett a Comedy Centralon láthattuk egy ideig. A Mark Wahlberg produceri közreműködésével készített sorozat amúgy egy fiatal, felkapott színészről és egyszerű haverjairól szól, akik vele együtt élvezik a hollywoodi kiváltságosok életét.