A Lost utódjába mehet a hobbit

Vágólapra másolva!
Dominic Monaghan újra Charlie Pace lehet a Lost-ban, de főszerepet is kaphat egy másik sorozatban is.
Vágólapra másolva!

Már a televíziós iparral foglalkozó, bennfentes amerikai lapok sem tudják, hol van és hová tart Dominic Monaghan, aki három dolog miatt ismert: 1. hobbit volt a Gyűrűk urá-ban, 2. a Lost egyik legeredetibb karakterét alakította, míg ki nem írták, 3. a sorozat egyik legszebb színésznője, Evangeline Lilly fejét csavarta el humorával, stílusával.

A színész feltűnt az ABC csatorna őszi sorozatait promózó videóanyagban, így elterjedt róla, hogy a Flash Forward című misztikus sorozatban kaphat főszerepet, melyet valamilyen szinten épp a közeljövőben búcsúzó Lost utódjának szán a csatorna. Bennfentesek most arról írnak a Twitteren, hogy Monaghan és Maggie Grace is visszatérhet a Lost-ba. Utóbbi Sayid szeretőjét, Shannont alakította, de a második évadban lelőtte őt Ana Lucía - akit később szintén lelőttek. Az E! Online szerint Charlie négy, a szépséges Shannon hat epizódban lehet ott.

A pletykák szerint a szigetes sorozat utolsó évadjára Michael és Walt kivételével minden kinyírt karakter visszatérhet - ez időugrással meg is valósítható.