Jóban Rosszban: távol a kórháztól

Vágólapra másolva!
A szezonzáró adásban ájultan esett össze a Csillagvirág Klinika igazgató-főorvosa, Pongrácz Péter - lehet, hogy a karakter vissza sem tér már. A történetben egyre kisebb szerepet kap a klinika.
Vágólapra másolva!

"Azt nyilván nem árulhatom el, meghal-e vagy sem. Annyit mondhatok, a tervek szerint a történet súlypontja kikerül a kórházból, így Pongrácz Péter sorsa is megpecsételődhet! Egyébként érdemes lesz figyelni az előzeteseket, hiszen időről-időre felvillantunk majd képeket a jövőbeli változásokról. Összességében azt mondhatom, még dinamikusabb, még pörgősebb, még izgalmasabb lesz a sorozat" - nyilatkozta Nagy Tamás producer a tv2.hu-nak.

Ha Gazdag Tibor is eltűnik a szappanoperából, akkor tovább bővül a lista, melyen az elmúlt évben kiírt színészek (Szorcsik Viki, Tallós Rita, Volosinovszki György, Várdai Anikó, Friedel Fruzsina, Szanitter Dávid, Puskás Péter, Gregor Bernadett, Vándor Éva, Előd Álmos, Nagyváradi Erzsébet) szerepelnek, tehát nem túlzás radikális átrendeződésről beszélni.

A szappanopera június második hetében a célcsoportban 24 és 28 százalékos közönségarány közt ingázott, a teljes lakosságnál a legnézettebb rész pedig 1,34 millió tévézőt érdekelt.