Carter doki űrlényekkel harcolhat

Vágólapra másolva!
Steven Spielberg sci-fi sorozatot szeretne forgatni, és állítólag a Vészhelyzet-ből ismert Noah Wyle-t nézte ki a főszerepre.
Vágólapra másolva!

Sikerre van ítélve az egyelőre cím nélküli sci-fi sorozat - már amennyiben igaznak bizonyul az Entertainment Weekly nem hivatalos infója, miszerint Spielberg és Noah Wyle együtt dolgozik a produkción.

Spielberg a TNT-nek forgat egy pilotot, amely hat hónappal azután játszódik, hogy gonosz földönkívüliek szállták meg a Földet. Az emberiség ekkortájt ébred a sokkból, és elkezdi szervezni az ellenállást, melynek Noah Wyle karaktere válik a vezetőjévé. Vagyis készül a válasz az ABC nagy dobására, a V-re, amely szintén egy űrinváziót mutat be.

A neves rendező és a Vészhelyzet-ben Carter dokit alakító színész nem először dolgozna együtt, hisz Spielberg ott volt a Vészhelyzet alapító producerei között. Wyle ráadásul a TNT-hez is kötődik valamennyire, hisz a csatorna futtatja a The Librarian-sorozatot, melyet itthon Titkok könyvtára címen láthattunk.

Amellett, hogy a The Librarian-filmek kifejezetten tévére készülnek, Wyle-t nem sok sorozatban láthattuk a Vészhelyzet-en kívül. Vendégszereplőként sem jelenik meg szívesen, egy jelentéktelenebb kivételtől eltekintve utoljára 1996-ban a Szezám utcá-ban, egy évvel előtte pedig a Jóbarátok-ban láthattuk ilyen minőségben.