VOLT Fesztivál az MTV-n

Vágólapra másolva!
A Kultúrház különkiadásokkal jelentkezik a legnagyobb nyári fesztiválokról, így a VOLT után a Balaton Soundról és a Sziget Fesztiválról is.
Vágólapra másolva!

Akárcsak tavaly, a Kultúrház különkiadásokkal jelentkezik a legnagyobb nyári fesztiválokról. A VOLT után a Balaton Sound és a Sziget Fesztivál kerül képernyőre idén is, legalább részben, későeste.

Sztárinterjúkkal, koncertrészletekkel és ajánlókkal indítja nyári fesztiválkörútját a Kultúrház, ráadásul a VOLT Fesztivál különvonatával utazik Sopronba a stáb. A Kultúrház Extra szerda este 23.10-től műsorra tűzött adásában a fesztivál nevesebb fellépőivel láthatnak interjúkat a nézők: Winkler Nóra a fesztivált nyitó Ákost faggatja, és szerda esti koncertjük előtt beszélget a Los Angeles-i Delinquent Habits tagjaival is és megszólaltatja a Franz Ferdinand zenészeit.

Forrás: [origo]

A Kultúrház a produkció ígéretei szerint elvegyül, sorba áll, sátrat ver és Trabant-kiállítást néz a fesztiválozókkal, belehallgat a fellépők koncertjeibe, poénkörútra kíséri Badár Sándort, és ellátogat a Páneurópai Pikniket végig fotózó Lobenwein Tamás kiállítására is.