Jerry Springer bocsánatot kért a show-ja miatt

Vágólapra másolva!
Jerry Springer kissé szégyelli, hogy műsora ilyen sokáig képernyőn tudott maradni.
Vágólapra másolva!

A 65 éves tévés a contactmusic szerint maga is borzasztónak, szörnyűnek tartja műsorát. Mint elmondta, 19 éven át készítette, de senki, még a stáb sem hitte volna, hogy ilyen hosszan fut majd. A tévés bocsánatot kért a produkciókért.

Springer a világ több tucat országában nem politikai szerepvállalása, hanem botrányos show-ja miatt lett közismert. A műsor amúgy 1991 szeptemberében indult, egészen másképp: Springer érdeklődésének megfelelően politikai beszélgetések domináltak.

Forrás: [origo]

1994-ben jött a váltás, a nézettség növelése végett újabb témákhoz nyúltak (a képen egy jellegzetes pillanat), s miközben egyre mélyebbre süllyedt a talkshow, egyre nőtt az érdeklődés, a nézőszám. A vendégek zöme (már aki nem ismeretlen színésztanonc volt) kifejezetten az alsóbb társadalmi osztályokból jött, nem is próbált meg viselkedni, talán több pénzt is kapott, ha cirkuszt rendezett. A homoszexualitás, a prostitúció, a szexuális fétisek világa, a rasszizmus, minden szóba került. Springer persze hallotta a kritikákat, az értelmiségi tévézők lázongását, de erre korábban csak azt válaszolta, hogy ez egy show, egy "rágógumi", nem a nyugati civilizáció pusztulásának szimbóluma - most viszont bocsánatot is kért. Bővebben itt.