Ötezernél több jelentkező a Csillag születik show-ra

Vágólapra másolva!
A Ki mit tud? utódjának tartott Csillag születik ötezernél több jelentkezőt regisztrált eddig.
Vágólapra másolva!

Július 1-jéig több, mint ötezren jelezték, hogy részt vennének a tehetségkutató műsorban. "Az első Csillag születik tapasztalatai alapján várható, hogy az önjelölt csillagok száma végül elérheti a hétezret is. A jelentkezőket folyamatosan hívjuk vissza és augusztusban tartjuk a válogatókat, ahonnan a legjobbak egy következő rostán vesznek majd részt. Sokan az utolsó napra halogatják a telefonhívást. Mindenkit arra biztatunk, hogy legyen bátor, semmit nem veszíthet" - mesélte Schiwert Takács László, a műsor felelős szerkesztője.

Ördög Nóra, a Csillag születik egyik műsorvezetője - aki már két éve is több száz jelentkező előadását nézte végig - szerint nem az a fontos, hogy valamiben a legtehetségesebbek érezzék magukat jelöltek, hanem hogy szórakoztató legyen az, amivel a közönség és a zsűri elé állnak.

rtl sajtóklub

Az előző sorozat felszínre dobott néhány olyan produkciót, melyek életképesek, de a nyertes Utasi Árpiról például már alig hallani, visszament az iskolapadba, ami a személyiség fejlődése szempontjából mindenképp jobb, mint a haknizás művelődési házakban és céges karácsonyi bulikon.

Az új show-ra itt lehet jelentkezni.