Három új sorozat az RTL Klubon

Vágólapra másolva!
Az RTL-en kedden indul a Chuck és a Minden lében négy kanál, szerdán pedig a Hazudj, ha tudsz! - három viszonylag friss sorozat az Egyesült Államokból.
Vágólapra másolva!

Chuck

Kedd este A mentalistá-t váltja a Chuck, egy béna titkosügynökről szóló komédia. A történet középpontjában egy igazi geek, Chuck Bartowski (Zachary Levi) áll, aki még évek múltán is azon kesereg, hogy eddigi egyetlen barátnőjét is lecsapta a kezéről egy középiskolai haverja. A haver közben titkosügynök lett, és halálakor rengeteg információt (több ezer államtitkot, terrortámadások tervét) hagy Chuckra, aki így egy csapásra rettentő fontos lesz mind a Nemzetbiztonsági Hivatal, mind a CIA számára - utóbbi szervezetet ráadásul egy igen vonzó nő képviseli, akire hősünk egyből szemet vet.

NBC

Keddenként 21.20-tól

+ + +

Minden lében négy kanál

Az eredetileg Burn Notice címet viselő széria egy egykori kém mindennapjait mutatja be, aki egy balul sikerült bevetés után menekülni kénytelen. Michael Westen a napfényes Miamiban húzza meg magát, ahol reménytelen helyzetbe került embereken segít - amúgy A Szupercsapat módjára. Módszereit egyébként MacGyver is megirigyelhetné, hisz Westen egyetlen fegyvere néha egy rágógumi. A sorozat érdekessége, hogy a főhős sokszor kiszól a nézőkhöz, megállítja és kommentálja az eseményeket, esetleg tanácsokat osztogat fegyveres támadás esetére.

USA Network

Keddenként 22.15-től

+ + +

Hazudj, ha tudsz!

A két 2007-es sorozat mellett a Lie to Me a legfrissebb, idei darab. Bár A mentalistá-t időben a Chuck váltja, Patrick Jane igazi helyettese e széria főhőse, dr. Cal Lightman (a többek között a Ponyvaregény-ből, a Rob Roy-ból, Az utolsó belövés-ből ismert Tim Roth) lesz, aki gyakorlatilag élő hazugságvizsgálóként dolgozik a rendőrségnél és az FBI-nál. Lightman különleges képessége, hogy a legapróbb rezdülésekből, gesztusokból ki tudja olvasni, ha valaki hazudik.

RTL Klub

Szerdánként 21.20-tól