Visszatér a Helyszínelők nője

Vágólapra másolva!
Jorja Fox a nyolcadik szezon alatt otthagyta a Helyszínelők-et, most azonban visszatér egy kis időre.
Vágólapra másolva!

A Jorja Fox által játszott Sara Sidle akkor jelent meg utoljára a Helyszínelők-ben, amikor a főszereplő, Gil Grissom (William Petersen) is távozott. A következő, tizedik évadban viszont újra láthatjuk a karaktert, hisz a színésznő öt epizódban megismétli a szerepét.

"Nagyon izgatottak vagyunk Jorja visszatérése miatt. A nézőket, a Helyszínelők rajongóit is bizonyára érdekelni fogja, hogy mi történt Sarával, és hogy mi hozza vissza a helyszínelő csapathoz" - mondta a Reutersnek a show executive producere, Carol Mendelsohn.

A szeptemberben induló új évadnak rögtön az első epizódjában láthatjuk Sarát, akit romantikus szálak fűztek Gil Grissomhoz - ez viszont nem jelenti azt, hogy Petersen is visszatérne a sorozathoz. Bár talán még ez is megeshet, hisz a producerek a készülő részekkel új irányt ígérnek, amire a nézettség csökkenése miatt van szükség.

Miután Petersent Laurence Fishburne váltotta a helyszínelő csapat élén, a nézők egy része elpártolt a sorozattól - ehhez hozzájárulhatott több szereplő, Fox mellett a Warrick Brownt alakító Gary Dourdan távozása is.