Balhéztak a sztárszakáccsal

Vágólapra másolva!
Gordon Ramsay épp egy volt tengerészgyalogossal kapott össze A konyha ördöge legújabb részében.
Vágólapra másolva!

A skót Gordon Ramsay legalább annyira híres trágár, szókimondó beszédéről, mint főzőtudományáról - ám A konyha ördöge című főzőműsor amerikai változatában egy volt tengerészgyalogos személyében emberére akadt.

A 27 éves Joseph Tinnelly, a Foxon futó reality show egyik versenyzője és a 42 éves sztárszakács között akkor robbant ki a vita, amikor Ramsay nem fogadta el, hogy Tinnelly nem volt hajlandó megnevezni két jelöltet a csapatából. A versenyző ekkor szakácsruháját Ramsayre hajítva próbált verekedést provokálni a séffel, aki azonban végig megőrizte hidegvérét, és kritizálta a volt tengerészgyalogost, amiért nem képes egy kérdésre rendesen válaszolni. A versenyző még akkor is folytatta Ramsay gyalázását, amikor már a producerek kirúgták, és el kellett hagynia a forgatási helyszínt. Tinnelly szerint nincs szüksége arra, hogy valaki így beszéljen vele, mint a skót szakács.

A Gordon Ramsay: A konyha ördöge című műsor Magyarországon július 20-tól a Viasat3-on látható minden hétköznap 17.10 -kor.