Személyiségzavaros háziasszony az HBO-n

Vágólapra másolva!
Az HBO-n kedd este indul a Tara alteregói című komédiasorozat, amely egy tudathasadásos nő kalandjait meséli el.
Vágólapra másolva!

A Tara alteregói főhőse Tara Gregson, külvárosi feleség és családanya, akiben egyszerre négy személyiség lakozik, és persze sosem lehet tudni, hogy éppen melyik tör elő - ami nyilván számos vicchez ad remek alapot.

Tara három, egymástól teljesen eltérő egyéniséggel osztja meg a testét: T-vel, a lázadó és buja kamaszlánnyal, Buckkal, a fegyver- és cicimániás kamionsofőrrel (aki mellesleg férfi) és Alice-szel, az ötvenes évekbeli, és ennek megfelelően roppant konzervatív háziasszonnyal. A négy személyiség folyamatosan váltja egymást, Tara pedig így próbálja meg nevelni két gyermekét.

Mind a négy szerepet Toni Collette játssza, akit a Hatodik érzék-ben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelöltek, de például A család kicsi kincsé-ért is begyűjtött pár rangos jelölést. Az executive produceri teendőket olyan nagyságok vállalták magukra, mint Steven Spielberg vagy a Juno forgatókönyvéért Oscar-díjat kapott Diablo Cody.

Az Egyesült Államokban a sorozat a Showtime csatorna legnézettebb műsora. A tizenkét részes első évadot nálunk az HBO adja le keddenként, augusztus 4-i kezdettel. A széria egy hónapig lesz műsoron, mivel a csatorna minden alkalommal három epizódot ad le egyszerre.