Csiszár Jenő kuktának áll

Vágólapra másolva!
Augusztus végén indul egy főzőműsor, amit a provokatív stílusáról ismert Csiszár Jenő vezet. 
Vágólapra másolva!

Csiszár Jenő a nemzetközileg elismert séffel, Alessandro Arenával együtt vezet majd egy főzőműsort a TV Paprikán: az első adást augusztus 28-án 20.30-as kezdettel láthatják a nézők.

A produkció címe Olasz meló, minthogy az olasz konyha remekeit mutatja be, olyan ízletes alapanyagokat használva, mint a szarvasgomba, az olivabogyó vagy a pácolt sonka. A műsornak kerettörténete is van, miszerint Csiszár egy díjátadóra kíséri el a barátját Olaszországba, és útközben több helyen megállnak enni egy finomat.

Az Olasz meló így feltehetően nem kizárólag az ételekre koncentrál, hanem azokból a tájakból is mutat valamit, ahol a két műsorvezető áthalad. Arról egyelőre nincs hír, hogy Csiszár mekkora részt vállal a főzőcskézésből, elképzelhető, hogy csak hangulati elemként lesz jelen, miközben az érdemi munkát Arena végzi.

Csiszár Jenő annak idején az Apukám világa című rádióműsorral tűnt fel, majd egy ideig a Heti hetes-t vezette. Ezután a TV2-n láthattuk, először egy saját műsorban, majd többek között a Mokká-ban.