Ben Stiller a természettel harcol

Vágólapra másolva!
Will Ferrell után Ben Stiller is részt vesz a Discovery Channel A túlélés törvényei című műsorában.
Vágólapra másolva!

Az itthon A túlélés törvényei címet kapott Man vs. Wild központi alakja a veszélyeket kedvelő brit hegymászó, Bear Grylls, akinek minden tudományára szüksége van, hogy egyáltalán életben maradjon a Föld olyan szélsőséges pontjain, mint például a Utah állambeli Moab sivatag.

A kalandor már nem csak önmagát sodorja veszélybe, de neves színészeket is magával visz hajmeresztő útjaira: Will Ferrell (Felforgatókönyv, Producerek) például Svédország legészakibb részeire látogatott el a túlélőművésszel, ahol gyakorlatilag a fagyhalállal nézett farkasszemet.

Ben Stiller állítólag azért jelentkezett be Gryllshez egy hasonló útra, mert megirigyelte Zoolander-beli kollégája kalandját. A komikus színészt a tervek szerint A túlélés törvényei egy év végi epizódjában láthatjuk majd, bár Grylls,a The Sunnak úgy nyilatkozott, szívesebben vinné magával Demi Moore-t.

Az már egy másik kérdés, hogy a műsorban ábrázolt kalandok mennyire valódiak, hisz Gryllsszel kapcsolatban korábban már felmerült a csalás gyanúja -, ami minden hasonló realitynél előjön, miszerint az embertelen körülményeket egy jól felszerelt szálloda váltja a forgatási szünetekben.