Sportdömping az MTV-n

Vágólapra másolva!
A hétvégén három világbajnokságot is élőben közvetít a Magyar Televízió valamelyik csatornája. 
Vágólapra másolva!

Több sportág szerelmesei is bekapcsolódhatnak a hétvégén az m1 és az m2 műsorába, hisz nagyjából egy időben zajlik a kanadai kajak-kenu világbajnokság, a csehországi gyorsasági motoros világbajnokság és a németországi atlétikai világbajnokság - a Magyar Televízió pedig mindegyikről tudósít, lehetőség szerint élőben.

Szombaton a kajak-kenu vb-ről jelentkezik az MTV, körülbelül 14 órától az 1000 méteres döntőket közvetíti élőben. Miután a 200 és 500 méteres vasárnapi döntők egybeesnek a gyorsasági motoros vb király kategóriájának futamával, azokat egy órával később (vagyis vasárnap 15 órától), csúsztatott élőben tekinthetik meg a nézők.

A vasárnap 14 órai sáv így Talmácsi Gáboré, ő ugyanis ekkor versenyez a Cseh Nagydíjon. A 250 cm3-esek futamát szintén élőben közvetíti az m1 vasárnap 12.10 és 13.00 között, a 125 cm3-es kategória versenyét ezután láthatjuk felvételről.

A berlini atlétikai világbajnokság szombattól tart nyolc napon át, vagyis augusztus 23-ig, ezt - a másik két eseménnyel ellentétben - az m2 adja. Éremesélyes kalapácsvetőnk, Pars Krisztián augusztus 17-én, 18 órakor kezdi meg a döntőt.