Otthon edzhetünk Vágó műsorára

Vágólapra másolva!
Elindult Vágó István új vetélkedőjének, a Párbaj-nak az online változata, ahol felkészülhetünk az igazi játékra.
Vágólapra másolva!

Ősszel indul a TV2-n a Párbaj, de addig is megleshetjük az interneten, hogy miként fog működni a játék - igaz, ha naponta többször szeretnénk játszani, elő kell fizetni SMS-ben vagy telefonhívással. Ha viszont elég tájékozottak és gyorsak vagyunk, valamint egy bizonyos játékmódban játszunk, még különféle ajándékokat is nyerhetünk.

A saját honlapon működő játék francia licensz alapján készült, és a Párbaj szabályai alapján játszható. A vetélkedő gyakorlatilag a Legyen ön is milliomos! és a manapság népszerű tévés pókerjátékok ötvözete, hiszen az általuk helyesnek tartott válaszra zsetonokat kell feltenniük a játékosoknak.

Az online verzióban a regisztráció után mindenkinek öt gyakorló és két éles játék áll a rendelkezésére ahhoz, hogy elsajátítsa a szabályokat. A játékos ezután dönthet, hogy a számítógéppel vagy más, bejelentkezett fehasználóval szeretne megküzdeni - utóbbi esetben használhatja a képernyős játék egyik sajátosságát, a "gyorsítót" is, amikor a helyes válasz birtokában az ellenfélnek csak hét másodpercet ad a válaszadásra.

A Párbaj-játék komplex virtuális térben játszódik, ahol a játékosok saját profilt csinálhatnak maguknak, külsejüket, személyiségjegyeiket folyamatosan cserélgethetik. Akik nem kívánnak előfizetni, azoknak marad a heteken belül induló tévés vetélkedő, melyet Brózik Klára és Pachmann Péter próbálhatott ki először.