A 10 legtöbbet letöltött sorozat

Vágólapra másolva!
A tévés nézettség nem mindig áll arányban a megosztó site-okon mérhető forgalommal. A Hősök például gyengén muzsikált a tévében, itthon és az USA-ban is, de a netezők nagyon szeretik.
Vágólapra másolva!

A Big Champagne mérése szerint a tévésorozatok közül 2009-ben eddig az itthon ragyogóan elrajtolt, de aztán igencsak meggyengült Hősök volt a legkeresettebb a neten, 55,5 millióan töltöttek le szuperhéroszokról szóló epizódokat. Az itthon szintén parádésan startolt, ám mára már csak csekély érdeklődést kiváltó Lost volt a második világszerte, 51,1 millió letöltéssel. A dobogó harmadik fokán az a 24, mely Magyarországon (MTV, Cool) szintén nem sikeres: Jack Bauer keménykedéseit 43,1 millió ízben töltötték le a netezők.

Az élmezőny után rögvest ott a Szökés (29,2 millió), mely az idén búcsúzott az USA-ban, és vége felé kanyarodik itthon is. A House 26 millió letöltéssel ötödik, A rejtély pedig 21 milliót ért el. 20 millió fölött jár már a Született feleségek, de a letöltők gyakran keresték a Grace klinika, a Gossip Girl és a Smallville újabb részeit is, ezek 19 millió fölött vannak idén.