Beadta a derekát az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Nem akarja magára haragítani a futballszurkolókat az RTL Klub, és a szombati meccs után a szerdai, portugálok elleni vb-selejtezőt is élőben adja.
Vágólapra másolva!

Mint korábban beszámoltunk róla, az RTL Klub 21.30-as kezdéssel szerette volna közvetíteni a Magyarország-Portugália vb-selejtezőt, hogy ne boruljon a szokásos, hétköznapi műsorrendje, és a rendre igen nézett Barátok közt-hívek is megkapják a napi dózist. Az MLSZ azonban hajthatatlannak bizonyult, és ragaszkodott a FIFA felé kommunikált és a jegyeken is szereplő 20.45-ös kezdéshez.

Bár a szappanopera tábora sem lebecsülhető, a hazai focisikerekre éhes sportrajongók hangosabbak, az RTL pedig beadta a derekát, és közleményben jelezte, hogy élőben közvetíti a nagyon várt találkozót. Amennyiben a svédeket legyőzi a válogatott szombaton, jó esély van rá, hogy kétmilliós nézettséget is regisztráljon a csatorna szerdán, a Fókusz kiesése ellenére.

Ennek megfelelően aznap 19.05-kor Vacsoracsata lesz a csatornán, 20.00-kor nyit a Barátok közt, 20.40-től képernyőn a Magyarország-Portugália vb-selejtező, 23.05-től pedig a Vigyázz, kész, szűz című film látható.