A legjobban várt új sorozatok

Vágólapra másolva!
Az amerikai tévézők az NCIS spinoffját és a Flash Forward című sci-fit várják leginkább.
Vágólapra másolva!

A TV Guide felmérése szerint az új televíziós idény kínálatából legtöbben a Chris O'Donnell (a képen) és LL Cool főszereplésével készülő NCIS: Los Angeles című krimit várják. A nyomozós széria az NCIS spinoffja, annak hatodik évadjában bukkan fel a két különleges ügynök.

Hasonlóan nagy várakozás előzi meg a Flash Forward-ot, melynek központi eseménye, hogy a világon mindenki számára egy rövid időre elsötétül a világ, és eseményeket lát felvillanni a jövőből. Innen az a kérdés, miképp jut el a karakter az adott ponthoz, elkerülhető-e a szituáció, vagy egyáltalán, mit látott, hogyan értelmezi a képeket. A harmadik leginkább várt sorozat a Glee, mely egyszerre zenés, iskolai komédia, és dráma is egyben.

A legjobban várt új sorozatok tízes listáján olyanok vannak még, mint az ABC-re érkező V című, űrlények invázióját ígérő sci-fi (egy remake), a The Vampire Diaries, vagy a Trauma, mely egy kórházsorozatok sorába illeszthető, bár több látványt, akciót ígér. A tízedik a Stargate Universe, a Csillagkapu-szériák új testvérsorozata.