Mentőt hívtak David Hasselhoff házához

Vágólapra másolva!
Vasárnap délután fél négy körül mentőt hívtak a színész Los Angeles-i otthonához.
Vágólapra másolva!

Mentőt hívtak David Hasselhoff kaliforniai házához, egy személyt pedig kórházba szállítottak: ennyi, amit biztosan lehet tudni, személyiségi jogokra való tekintettel többet nem mondott a mentőszolgálat szóvivője.

A TMZ információi szerint az önmagát gyógyuló alkoholistaként aposztrofáló színész 17 éves lánya, Hayley Hasselhoff, aki apjával együtt él, előbb anyját, Pamelát hívta telefonon azzal a hírrel, hogy apja erősen ittas. A lap úgy tudja, hogy a volt feleség egy barátja tárcsázta a 911-et, a mentő érte ment Encinóba, majd a színész kórházba került.

A Knight Rider és a Baywatch hőse májusban azzal került a címlapokra, hogy eszméletlenre itta magát a lakásában, és amikor lánya rátalált, állítólag már alig lélegzett. A lány hívta a közelben lakó édesanyját, Pamela Bachot, aki aztán kórházba szállította az egykor szebb napokat látott színészt. A The Insider akkori tudósítása szerint Hasselhoff véralkoholszintje .39 volt (Kaliforniában .08-tól büntethetik meg az embert ittas vezetésért).