Mégis visszatér a Melrose Place szőkesége

Vágólapra másolva!
Több kollégáját követve, többszöri tárgyalás után a Melrose Place talán legnagyobb sztárja, Heather Locklear is megismétli egykori szerepét.
Vágólapra másolva!

A Melrose Place idei remake-je az induláskor két karaktert vett át az eredeti, kilencvenes évekbeli sorozatból: Sydney Andrewst (Laura Leighton), aki egy ideig sztriptíztáncosnő és prostituált volt, most épp a címbeli apartmanház házmestere; illetve régi partnerét, Michael Mancinit (Thomas Calabro), aki az ősszéria folyamán jófiúból egy gerinctelen alakká változott. A régiek közül azóta már Josie Bissett és Daphne Zuniga is csatlakozott a sorozathoz.

Heather Locklear kezdetben nem vállalta a visszatérést, de úgy látszik, ráígértek a gázsijára - erre valószínűleg a nézettség csökkenése miatt volt szükség. Az általa alakított Amanda Woodward tehát visszatér, vagyis újra találkozhatunk azzal a karrierista üzletasszonnyal, aki sok alkalmazottja életét megkeserítette. Locklear a (z Egyesült Államokban) november 17-én sugárzott epizódban fog feltűnni először, de a Melrose Place-t adó CW csatorna azt már nem árulta el, hogy összesen hány részben fog szerepelni.

A színésznőt legutóbb a Hannah Montana egyik epizódjában láthattuk a tévében, korábban pedig olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Boston Legal, a Két pasi - meg egy kicsi, a Dokik vagy az Ally McBeal. Komolyabb tévés szerepben az 1999 és 2002 között futott Kerge város-ban láthattuk utoljára, Michael J. Fox oldalán.