Nem elég csábosak a Született feleségek

2009.09.30. 9:08

Sem itthon, sem az USA-ban nem remekel a széria, annak ellenére, hogy jók a karakterek, és csak minden második fordulat kiszámítható.

Múlt héten került a hatodik évad az amerikai nézők elé, 13,24 milliós nézettséggel debütált. Teri Hatcher, Marcia Cross, Eva Longoria Parker és Felicity Huffman ezzel több, mint ötmillió nézőt veszítettek, hiszen 2008 szeptember 28-án, az előző évad nyitórészét még 18,68 millióan figyelték. A 2004-es pilot, az első epizód 21,6 milliós számára pedig szinte már csak a statisztikusok emlékeznek - mindenesetre riasztó az érdeklődés lanyhulása.

Noha Marc Cherry producert és showrunnert a remek magyar nézettség sem vigasztalná, de a Szültetett feleségek itthon sem döntögeti a nézettségi csúcsokat. A TV2-re múlt héten, hosszú szünet után tért vissza a félbehagyott ötödik évad, ráadásul, ahogy azt kell, korábban ismétlésekkel hozták vissza a feledékeny nézőket: ennek ellenére csak 631 ezren figyelték az epizódot, a 18-49-es kategóriában pedig 21,7 százalékot ért el. Az RTL-es Hazudj, ha tudsz! ugyanebben a sávban, célcsoportban 26 százalékot produkált, és a teljes lakosságból 936 ezren követték Tim Roth nyomozását.

KAPCSOLÓDÓ CIKK