Ma este arculatot vált a Viasat3

Vágólapra másolva!
Október 1-től új arculattal látható a Viasat3.
Vágólapra másolva!

Kilenc évvel a magyarországi indulást követően, október 1-én este új arculattal lesz látható a Viasat3. A csatorna szerint a vizuális koncepció a "bokeh" elemekre épít, mely elmosódott, elhomályosított képi részleteket jelent és alacsony mélységélességgel készített fotókban illetve grafikus kompozíciókban jelenik meg.

A logó és a csatornaazonosító képi anyagok is változnak. A csatorna honlapján megtekinthető szpot egy pörgős, mozgalmas, éjszakai nagyvárosba visz, hol taxik suhannak, rendőrautó száguld, a neonfények, felhőkarcolók fölött pedig helikopter repül, cél pedig láthatóan egy dinamikus metropolisz megjelenítése - hol feltételezhetően a csatorna célcsoportja lakik, vagy lakni szeretne.

Az elmúlt években egyre inkább a fiatal nők felé forduló Viasat3 nem csak képernyőn, azaz on-air felületeken, hanem azon kívül, más kommunikációs eszközökön is megjelenteti az új arculati elemeket. A márka megújítását a Viasat Broadcasting kreatív csapata koordinálta, a müncheni DMC ügynökséggel együtt.