Két csatorna megy a portugál-magyar meccsért

Vágólapra másolva!
Az RTL Klubnak nem kell, a Digisportot érdekli, a Sport TV pedig ajánlatot is tett, közvetítenék a magyar válogatott következő selejtezőjét.
Vágólapra másolva!

A műsorújságokban nyoma sincs sehol a jövő szombati portugál-magyar vb-selejtezőnek, a válogatott két, hazai veresége után nem kapkodnak érte a csatornák. Az elmúlt két hazai mérkőzést közvetítő RTL Klubnál azt a választ kaptuk, hogy bár a hét elején felkínálták nekik a jogokat, de nem éltek vele - országos kereskedelmi tévén sportot közvetíteni amúgy sem nyereséges, inkább imázsban jelent többet. Az RTL-en aznap, október 10-én este indul a Csillag születik, egy casting-adással, utána filmet tervez a csatorna.

A TV2-nél sem került szóba a foci, ott a Sztárral szemben című show rajtol. Az MTV financiális helyzetéről sokat írtunk a napokban, így nem meglepő, hogy ott a kétségkívül remek, ám sokszor ismételt Hamis a baba című Bujtor-film megy aznap este. Az [origo] kérdésére az Eurosport is jelezte, hogy nem közvetíti a meccset.

Információink szerint élénkebb a Digisport, Magyarországról tettek javaslatot a romániai központnak, de a nemzetközi jogok kérdésében ott születik döntés. Érdeklődésünkre a Sport TV-nél is elmondták, hogy tettek ajánlatot a jogokat birtokló SportFive-nak, várják a döntést.