Két új szereplő a Barátok köztben

Vágólapra másolva!
Két új szereplő érkezik hamarosan az RTL Klub szappanoperájába.
Vágólapra másolva!

Vérfrissítés a Barátok közt-nél: az elmúlt hetekben feltűnt új fiú, Szabolcs (Bozsek Márk) után a következő hónapokban új karakterek érkeznek a Mátyás király térre.

Közel két hónap múlva jelenik meg a sorozatban Simorjay Emese, aki a Novák családba illeszkedik be, Orsolya testvérét, a nemrég feltűnt Szabolcs édesanyját alakítja majd. Szerepe szerint egy egyszerű életet élő, vidéki asszony bőrébe bújik, aki egész életét a családjának szentelte. Simorjay hangja számos szinkronmunka miatt lehet ismerős (Dallas, TJ Hooker, Melrose Place, Sentinel - Az őrszem), de szerepelt a Szomszédok-ban, a Nyolc évszak-ban, többek közt. 1989-től a Vidám Színpadnak dolgozott, többször vendégszerepelt a Rock Színházban.

A Kertész családba a képen is látható Borbás Gabi érkezik, aki a produkció szerint az "életvidám, energikus, optimista" Piroskát alakítja. Ő 1973-ban József Attila Színház tagja lett, látták a Játékszín, a Városmajori Szabadtéri Színpad látogatói, majd a Radnóti Színház, a soproni Petőfi Színház jött a sorban, jelenleg a Centrál Színház tagja. Rádiójátékokért hét nívódíjjal jutalmazták, a Jászai Mari-díjat 1998-ban kapta meg.