Nézettség: Talmácsi hatalmasat bukott

Vágólapra másolva!
A Sztárral szemben első adása tragikus számokkal nyitott, a tévézők inkább a Csillag születik második évadjának premierjére figyeltek.
Vágólapra másolva!

A Sztárral szemben első adásában Talmácsi Gábort kellett legyőznie egy civilnek, több feladatban. A motorversenyző - azon túl, hogy jóformán egy magyar megye nevét sem tudta előhalászni emlékezetéből, leblokkolásra hivatkozva - a nézettséget sem hozta, mert csak 680 ezres átlaggal ment a show, kevesebben nézték, mint az előtte lévő Magellán-t. Mivel ez a TV2 őszi, kiemelt, szombat esti műsora, lehet aggódni a csatornánál, mert a rivális Csillag születik 1,85 millió nézőt vonzott.

A kereskedelmi célcsoportban, a 18 és 49 évesek közt is a jóval rövidebb Csillag születik volt a nyerő, 41,3 százalékos közönségaránnyal ment, úgy, hogy előtte a Fókusz Plusz még csak 27,7 százalékra volt képes. A TV2-nél a Tények még erős volt, közel 30 százalékon állt, a Magellán egálban volt a Fókusz Plusz-szal, így különösen durva a Sztárral szemben 15,5 százaléka. Talán Rubint Réka vagy Schobert Norbert több nézőt vonz, mert Talmácsira nemigen volt kíváncsi a célcsoport.