Ganxsta sem segített a Tv2-n

Vágólapra másolva!
Megdöbbentően gyengén teljesít a Sztárral szemben, hiába került másik napra, hogy elkerülje az erősen nyitó Csillag születik-et. Az RTL-es tehetségkutató show így jóformán ellenfél nélkül maradt, minden második magyar tévéző ezt követte szombat este.
Vágólapra másolva!

A teljes lakosságnál 25 százalékos, átlagos nézettséggel az RTL Klub volt a legkedveltebb tévécsatorna az elmúlt héten, ettől nyolc százalékponttal maradt el a Tv2. Az MTV pénteken erősebb napnak örülhetett (12,6 százalék), de heti átlagban csak 8,9 százalékos közönségaránya volt a közszolgálati csatornának. A kereskedelmi célcsoportban sem tudta megszorongatni riválisát a 17 százalékot jegyző Tv2, ugyanis az RTL 26 százalékkal nyerte a hetet. Az ötvenéves kor alatti felnőtt nézőknél öt százalék alatt maradt az MTV.

A Barátok közt és a Vacsoracsata hagyományosan jól szerepel, ezúttal viszont a Csillag születik volt kiemelkedő, a tévé előtt időzők 46,5 százaléka nézte, a célcsoportban pedig 51,9 százalékot produkált, ami egészen ritka, és nem jelent semmi jót a Tv2 őszi, szombat estéire nézve. Utóbbi csatorna gyakorlatilag fel is adta a műsorsávot azzal, hogy a többször ismételt, A múmia című filmmel rukkolt elő: a szombat esti nagyfilm be sem került a Top 30-ba, és a fiatal nézőknél is csak 25. lett a héten.

A szombati sávból kimenekített Sztárral szemben óriási kudarc. Míg az első adás sikertelenségét lehetett arra fogni, hogy Talmácsi nem szórakoztató, sőt, tévéshow-ban unalmas celeb, most az összes kereskedelmi tévé, összes műsorát végighaknizó Ganxsta Zolee-t vetette be a Tv2, Majka mellett, de a teljes lakosságnál csak 15,3, a célcsoportban pedig ennél is rosszabb számokat hoztak össze. Az ebben a sávban futó RTL-es Hazudj, ha tudsz persze kihasználta a show gyengeségét, és eddigi legjobb számait szállította.

Top 30, 18-49-es célcsoport

agb
agb

Minden műsor a legnézettebb részével szerepel!

Forrás: AGB Nielsen